My Life

Whoopsi bloggpaus.....

Publicerad 2013-04-25 07:12:32 i Allmänt,

Blev visst en lite blogg paus men vad gör det....har varit lite regniga och trista dagar här men igår tittade solen fram lite till och med :) Emma och Emilia åkte moppe till Hanne efter att Emma hade övertalat mig att allt går bra och att hon kör försiktigt med lilla syster bak;) sen sa hon bara hej då och sluta lek hare 'asg' jaja jag vet att jag är en harig morsa men ändå....nåja dom hade kört Zizzi och Jerker i allafall Emilia fick köra Zizzi och Emma Jerker eftersom det var så blött på ridbanan så det var ju kul. Vi skulle behöva hitta en bättre rockard till smådjurstallet också, den vi har nu är så skumpig tycker Emma.
Letar ju efter Alpackor till stallet och det ser ut som att vi ska hämta 2 st hingstar från Sven som har Wermlandsalpacka i Karlstad så det ska bli spännande, hoppas att allt nu går i lås och vi får hit dom om ca. 1 mån.
Ja ja nu måste jag kila men skriver snart igen.....
Lånad bild men så här ser en Alpacka ut iallafall och det blir två vita som kommer till stallet i såfall.

Om

Min profilbild

Mangi72

Jag är en stolt 2 barns mamma som bloggar om allt och ingenting:-) Jag jobbar på ett smådjurstall där det finns shettisar, getter,kaniner,höns och en anka och en katt. Mina flickor och jag har ett stort gemensamt intresse för djur och vi har 6 kaniner,2 marsvin , 2 hamstrar, 2 undulater och 1 hund:-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela