My Life

Snö

Publicerad 2011-01-30 18:34:30 i Allmänt,

Vaknade i morse av ett härligt vinterväder -16 och strålande sol, kan det bli bättre? Jag och Emilia åt frukost och gick ut och mötes av massor med snö. Emilia tog den lilla snöplogen oah jag den stora och så satte vi igång med morgongympan. Grannen var så snäll att han tog plogvallen med sin snöslunga:) Vi skottade och skottade och sopade bilen  så vi frös iallafall inte. Mamma kom förbi och vi lånade Emmas kamera och for ut och tog lite härliga vinterbilder. Jag och Emilia plumsade ut till baksidan för att fota mamma ville inte hänga med konstigt nog:) hade snö upp till höften ibland men vad gör man inte för lite fina bilder:)

Emilia fick snö i skorna och började frysa så vi gick in och gjorde lite lunch och väckte Emma. Sen for vi iväg på Coop och handlade lite middag och det blev kyckling taccos eller det heter nog Faijtas kanske.

Nu har vi käkat och ikväll blir det kladdkaka till Solsidan:)

Lägger in lite bilder:)




Mammas fin mössa och halsduk som hon har stickat.

Emma innan jag satte färgen i hennes hår.


Så där nu får det räcka med bilder för idag:) Nu ska jag hålla Emilia sällskap och se Bulldog på tv.
/Margit <3

Om

Min profilbild

Mangi72

Jag är en stolt 2 barns mamma som bloggar om allt och ingenting:-) Jag jobbar på ett smådjurstall där det finns shettisar, getter,kaniner,höns och en anka och en katt. Mina flickor och jag har ett stort gemensamt intresse för djur och vi har 6 kaniner,2 marsvin , 2 hamstrar, 2 undulater och 1 hund:-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela