My Life

Ruggit

Publicerad 2011-09-21 18:42:15 i Allmänt,

Har haft fullt upp den senaste veckan, vi fick in kastat en kattunge på Björka för ca 1,5 vecka sedan som jag har försökt hitta ett hem till. Igår skulle Seppo köra den till tjejen som lämnade in den men jag fick tag i Anette på Hr som sa att jag kunde lämna den på Hr tillsvidare så jag ringde fort till Seppo och han var i bilen och på väg till M-lund. Bad han att vända om och lämna den på Hr, pust det var i sista stund annars hade den säkert blivit kvar ute i det kalla ruskuga höstvädret. Nu har Katt i Norr hört av sig och sagt att dom kommer och hämtar den denna vecka och den har ett stödhem och komma till.
Ja och så har jag jobbat helgen och flickorna har skött om shettisarna med dom andra tjejerna och vi hade tur med vädret också det var super fint höstväder hela helgen :)
Sen så har vi en lite kanin unge också som satt ensam ute i en bur i stallet som vi har tagit hem och ska föra den till Djurmagasinet i morgon, ja man kan säga att det finns alltid att göra i ett stall. Hovslagarn var förbi och fixade hovarna på Shettisarna så nu är dom så fina igen.
Nåja det var lite uppdatering i allafall.

/Margit

Om

Min profilbild

Mangi72

Jag är en stolt 2 barns mamma som bloggar om allt och ingenting:-) Jag jobbar på ett smådjurstall där det finns shettisar, getter,kaniner,höns och en anka och en katt. Mina flickor och jag har ett stort gemensamt intresse för djur och vi har 6 kaniner,2 marsvin , 2 hamstrar, 2 undulater och 1 hund:-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela