My Life

Fredag

Publicerad 2012-02-03 09:26:51 i Allmänt,

Japp då var det Fredag igen, veckan har gått fort känns det som vi har fortfarande kallt -31 o morse brrr men det som   är positivt är att solen visar sig.
Emilia är hemma från skolan hon är snorig och på Måndag har ungarna ledigt från skolan så det blir en lång ledighet för dom :)
Emma var i går kväll på Leilani med kompisarna och firade en kompis som fyllde år, Seppo tog Emmas stängning av stallet så hon kunde fara ut och äta.
Seppo är den bästa chefen jag har haft under alla mina åt ute på jobb och praktik och det gör ju att jag trivs kanon på min praktik plats. Ska iväg och jobba nu kl 13, har varit ensam där dom senaste dagarna eftersom den andra praktikanten inte får igång sin bil nu när det är kallt.

Nepp nu ska jag fortsätta att städa innan jag drar iväg till stallet.



Om

Min profilbild

Mangi72

Jag är en stolt 2 barns mamma som bloggar om allt och ingenting:-) Jag jobbar på ett smådjurstall där det finns shettisar, getter,kaniner,höns och en anka och en katt. Mina flickor och jag har ett stort gemensamt intresse för djur och vi har 6 kaniner,2 marsvin , 2 hamstrar, 2 undulater och 1 hund:-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela