My Life

Kväll

Publicerad 2011-06-30 20:48:07 i Allmänt,

Ja nu har vi gillat och det blev super gott. Emma cyklade iväg på stan en sväng för att köpa det sista med sig till Fannys morfar, imorgon far hon dit och sover över. Hon har då så mycket energi och har blivit en helt annan tjej sen hon bytte klass och fick nya kompisar. Skolan gick riktigt bra sista terminen och hon behövde inte gå i sommarskola utan klarade allt galant.
Jag har fått tillbaka min glada underbara tjej som mådde jätte dåligt ett tag men hon är tillbaka och mår bra. Hon umgås med ett gäng fina tjejer som får henne att må bra och hon får vara sig själv och bli accepterad för den underbara person som hon är.  Emma har även träffat en helt underbar person Mirja som har hästar i Vojakkala och hon har ridit Mirjas hästar nu ett bra tag och hon verkligen älskar det. Mirja och hennes hästar betyder mycket för Emma och jag är så glad att det finns personer som Mirja som har tagit emot Emma med öppna armar. Nu är hästarna i Vuono och Emma rider där nästan varje dag och utvecklas hela tiden, hon klarar av hästarna själv och vill ju så klart ha en egen häst men vi får se i framtiden hur det blir med det.
Nä nu ska vi snart börja se film jag och Emilia, men skriver mer en annan gång.

Hoppas ni alla för en lika härlig och underbar sommar som vi kommer att ha med en massa sol, glädje och hästar:D

/Margit


Om

Min profilbild

Mangi72

Jag är en stolt 2 barns mamma som bloggar om allt och ingenting:-) Jag jobbar på ett smådjurstall där det finns shettisar, getter,kaniner,höns och en anka och en katt. Mina flickor och jag har ett stort gemensamt intresse för djur och vi har 6 kaniner,2 marsvin , 2 hamstrar, 2 undulater och 1 hund:-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela