My Life

Lördag

Publicerad 2012-09-29 14:44:00 i Allmänt,

En härlig höstdag ute:) Tränat lydnad med Milou på baksidan och Emma har tränat agillity med honom han är så duktig och lättlärd. Emma och Emilia for sen iväg med Emmas moppe till stallet och matade kaninerna och Emilia red en stund på Gulliver och galopperade tom med honom:) Nu har Emma åkt med moppen till Mirja och rida ut med Linton som behöver motioneras.
Annars rullar allt på som vanligt, jag trivs med jobbet på stallet och skulle kunna jobba kvar där för alltid:) Vilken tur jag har som har två flickor som älskar djur och har samma intressen att rida och sköta om djur, härliga ungar jag har:) Emilia har hittat så rätt nu när hon börjat rida hos Hanne hon har så mycket att berätta och känner sig trygg där. Emma trivs också på Hr men synd bara att dom har satt in nya i gruppen som inte är på samma nivå men vi får se vad vi hittar på åt Emma nästa termin om det nu inte blir bättre tur att det finns andra alternativ i allafall. Nu ska vi se om jag hittar lite bilder :)
 
 
 

Om

Min profilbild

Mangi72

Jag är en stolt 2 barns mamma som bloggar om allt och ingenting:-) Jag jobbar på ett smådjurstall där det finns shettisar, getter,kaniner,höns och en anka och en katt. Mina flickor och jag har ett stort gemensamt intresse för djur och vi har 6 kaniner,2 marsvin , 2 hamstrar, 2 undulater och 1 hund:-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela